Matchdatum kommer

Ungdomsverksamheten

 

Orsa Hockey satsar på att ungdomar ska ha roligt, ungås med kompisar i våra olika lag samt fostras tillsammamns med bra ledare. Vi har många duktiga ungdomslag i träning samt i seriespel. Vi arbetar aktivt tillsammans med RF att rekrytera fler ungdomar och barn till idrotten, då främst ishockeyn. 

Vi har sedan några år haft ett fint samarbete med Mora IK på ungdomssidan, detta för att vi vill kunna erbjuda er ungdomar samt barn en kvalitativ och rolig träning. Vi tror mycket på detta samarbete och vi arbetar hårt för att få allt att fungera så smidigt som möjligt. I år rör sig samarbetet mellan ungdomar födda 1996 till 2001.

Vi har också under de senaste två åren samarbetat på juniorsidan främst J18 , då Mora IK och Orsa IK tillsammans driver ett lag för de som inte riktigt når upp till elit nivå.

Vi har även billiga lösningar om ni vill prova på att spela med oss, ta kontakt genom att maila till info@orsahockey.se eller ring någon i styrelsen så berättar vi mera.

Ungdomslagens hemsidor kan ni besöka om ni går till  www.moraik.se eller klicka på varje lagbild för att komma till resp. sida
Sidan underhålls med webKontroll från Daladatorer